Kategorie receptů
- Autor: Marika
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 12 |
Játra drůbeží | 203 |
Cibule | 20 |
Rajčata | 170 |
Zelí čínské | 130 |
Víno bílé suché | 35 |
Dochucovadla:
kari, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1934 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 967 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.