Kategorie receptů
- Autor: Jolajka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka | 130 |
Mrkev | 95 |
Česnek | 13 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Voda | 1000 |
Hotová jíška (Knorr) | 18 |
Energetická hodnota celkem: 2949 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.