Kategorie receptů
- Autor: prochajdik83emailcz
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 10 |
Voda | 500 |
Cibule | 100 |
Dýně | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 250 |
Dochucovadla:
pepř,kari,sůl,
Energetická hodnota celkem: 4350 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2175 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 41.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 26, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
300g/1 Porce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.