Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Králík po provensálsku

Zpět
  • Autor: prochazkk
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, čerstvý tymián, saturejka, levandule, rozmarýn, fenyklová semínka

Energetická hodnota celkem: 4333 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 21, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1083 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Porce králíka osolit, opepřit. Do pekáčku cibuli na klínky, česnek na plátky, rajčata na měsíčky, olivy a snítky bylinek. Položit porce králíka. Podlít rajčatovou šťávou. Maso, které vyčnívá nad zeleninu, lehce potřít olivovým olejem, aby se nevysušilo. Péci při 170 st. 70 min. Vhodnou přílohou je kuskus nebo rýže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři