Kategorie receptů
- Autor: ivakuk
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 230 |
Cibule | 100 |
Celer - bulva | 100 |
Česnek | 20 |
Mrkev | 100 |
Rajčata | 200 |
Voda | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 1808 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 362 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.