Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč

Zpět
  • Autor: prochazkk
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet, bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 12990 kJ

Bílkoviny (g): 184, Tuky (g): 193, Sacharidy (g): 153, SAFA (g): 93, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 41, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1299 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařit maso s kořením doměkka ve 3000 ml vody. Řepu a mrkev nakrájet na kostičky. Mouku nasucho opražit, vsypat řepu a mrkev, osmahnout a zalít 1000 ml vody. Povařit 10 min. Brambory na kostičky + zelí na proužky zalít vývarem z masa a uvařit doměkka. Přilít řepu s mrkví, rajčata a společně vařit 10 min. Maso nakrájet a vložit do polévky. Ochutit solí, pepřem, troškou česneku. Vypnout, vsypat kopr. na talíři zakápnout smetanou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři