Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

štrůdl

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 10670 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 409, SAFA (g): 37, Cukry (g): 152, Vláknina (g): 38, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 667 kJ

Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 25.6, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tuk nastrouháme na větším struhadle. Spolu s pivem, solí a moukou smícháme a vypracujeme těsto. Vyjde na 2 malé štrudly. Těsto vyválíme posypeme strouhankou, poklademe nastrouhanými jablky, posypeme cukrem a skořicí a opět posypeme strouhankou. Hotové štrůdly potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři