Kategorie receptů
- Autor: radica
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 50 |
Jablka | 300 |
Vločky ovesné průměr | 150 |
Zlatá Haná | 100 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 6655 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 183,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 3328 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 91.5, SAFA (g): 19.5, Cukry (g): 41.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.