Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůta jako svíčková

Zpět
  • Autor: ABULA
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Určitě budeme vařit víc porcí, ale zde je rozpis na 1 porci.

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, tymián, sůl, citronová šťáva.

Energetická hodnota celkem: 1361 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli, mrkev, petržel a celer nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme maso a opečeme. Podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme do měkka. Maso a koření vyjmeme, zeleninu rozmixujeme, přidáme smetanu, krátce povaříme, dochutíme podle potřeby solí a citronovou šťávou a vložíme maso. Nezahušťujeme, omáčka je dostatečně hustá rozmixovanou zeleninou. Příloha - plátek houskového knedlíku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři