Kategorie receptů
- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 30 |
Kedlubna | 50 |
Čočka | 130 |
Fazole | 100 |
Kroupy ječné | 50 |
Voda | 1500 |
Bujón suchý stav | 14 |
Dochucovadla:
podravka, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 5377 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 193,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 672 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 24.1, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.