Kategorie receptů
- Autor: sallca
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 10 |
Pastiňák | 10 |
Těstoviny vařené - průměr | 50 |
kohoutí vývar | 200 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 582 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Zabijeme kohouta, dáme vařit skelet se zeleninou, kterou po uvaření nakrájíme na kostičky, polévku osolíme. Zvlášt uvaříme domácí těstoviny, a přidáme do polévky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.