Kategorie receptů
- Autor: zuzanal
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Brambory zimní | 300 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer - bulva | 50 |
Máslo | 50 |
Vločky ovesné průměr | 40 |
Dochucovadla:
sůl, česnek, majoránka, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 3622 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 453 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.