Kategorie receptů
- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2500 |
Bujón suchý stav | 30 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Květák | 150 |
Brokolice | 150 |
Vejce celá průměr | 55 |
Pšeničná krupice | 150 |
Dochucovadla:
pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 4178 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 173,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 3.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.