Kategorie receptů
- Autor: delin
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 20 |
Bramborová kaše průměr | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Cibule | 150 |
Dochucovadla:
sůl kmín
Energetická hodnota celkem: 2367 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 592 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zelí dušené na cibulce, zahuštěné bramb orovou kaší v prášku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.