Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zelí hlávkové dušené

Zpět
  • Autor: delin
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl kmín

Energetická hodnota celkem: 2367 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 82, SAFA (g): 10, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 592 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

zelí dušené na cibulce, zahuštěné bramb orovou kaší v prášku

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři