Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

uzená polévka

Zpět
  • Autor: sallca
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Moravské uzené80
Rýže vařená natural50
Bílek35
Mrkev50
Pastiňák20

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1441 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Uvaříme uzené maso. Uvaříme rýži zvlášt aby se polévka nezakalila. Nakrájíme na kostičky zeleninu a uvaříme ve vývaru do měka přidáme na kousky nakrájené maso ke konci varu přidáme jeden bílek.Na konec přidáme rýži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři