Kategorie receptů
- Autor: sallca
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Moravské uzené | 80 |
Rýže vařená natural | 50 |
Bílek | 35 |
Mrkev | 50 |
Pastiňák | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1441 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvaříme uzené maso. Uvaříme rýži zvlášt aby se polévka nezakalila. Nakrájíme na kostičky zeleninu a uvaříme ve vývaru do měka přidáme na kousky nakrájené maso ke konci varu přidáme jeden bílek.Na konec přidáme rýži.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.