Kategorie receptů
- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2500 |
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr | 150 |
Česnek | 20 |
Zelí bílé hlávkové | 580 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 500 |
Bujón suchý stav | 26 |
Semolinové těstoviny | 240 |
Podravka | 7 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 6843 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 233,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 684 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 23.3, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.