Kategorie receptů
- Autor: Diaana
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 180 |
Ředkev | 750 |
Pór | 250 |
Máslo | 50 |
Voda | 2000 |
Bujón suchý stav | 20 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, pepř, muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 3990 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 499 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.