Kategorie receptů
- Autor: alenkaskl
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mouka pšeničná polohrubá | 400 |
Mouka pšeničná hrubá | 150 |
Droždí | 30 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 330 |
Žloutek | 75 |
Cukr průměr | 175 |
Máslo | 125 |
Hrušky | 750 |
Jablka | 200 |
Dochucovadla:
skořice do drobenky, citrónová kůra do těsta
Energetická hodnota celkem: 19756 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 782,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 304,
Vláknina (g): 70,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 39.1, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 15.2, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Zadělané těsto dáme na vymazaný plech, na to ovoce a necháme hodinu kynout. Posypeme drobenkou a pečeme v troubě do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.