Kategorie receptů
- Autor: reslik
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr průměr | 50 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 200 |
Prášek do pečiva | 13 |
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 250 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Jablka | 528 |
Energetická hodnota celkem: 8827 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 295,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 122,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 70 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.