Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Porková polévka1

Zpět
  • Autor: Koboja
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní220
Vejce celá průměr55
Pór400
Česnek10

Dochucovadla:

Sůl a bílý pepř.

Energetická hodnota celkem: 1661 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 2, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaříme brambory a porek v osolené vodě. Rozmixujeme a přidáme syrové nebo vařené vejce. Pro změnu můžeme dát šunku a tu si zapíšeme do jídelníěku zvlášť.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři