Kategorie receptů
- Autor: Koboja
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 220 |
Vejce celá průměr | 55 |
Pór | 400 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
Sůl a bílý pepř.
Energetická hodnota celkem: 1661 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvaříme brambory a porek v osolené vodě. Rozmixujeme a přidáme syrové nebo vařené vejce. Pro změnu můžeme dát šunku a tu si zapíšeme do jídelníěku zvlášť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.