Kategorie receptů
- Autor: petra.plevova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kopr | 10 |
Paprika červená | 20 |
Zelí červené hlávkové | 70 |
Mrkev | 60 |
Křen | 30 |
Majonéza Light (Hellmanns) | 50 |
Hrášek zelený sterilovaný | 20 |
Okurky sterilované | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,
Energetická hodnota celkem: 1004 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Očistíme zeleninu a nastouháme. zelí, hrášek, mrkev, steril. okurka,kopr, křen, sůl , pepř, majonéza, kopr
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.