Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 200 |
Voda | 2000 |
Cukr průměr | 15 |
Kečup | 150 |
Rajský protlak | 140 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 11 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 35 |
Cibule | 200 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 5305 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 196,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 531 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 19.6, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Z oleje, cibule a hladké mouky uděláme cibulovou jíšku. Zalijeme horkou vodou a povaříme s kostkou masoxu.Pak přidáme rajčatový protlak a kečup. Dochutíme solí, pepřem a cukrem, přivedeme k varu a zahustíme polévkovými těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.