Kategorie receptů
- Autor: AveNikolas
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 100 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 83 |
Zelí bílé kysané | 160 |
slanina | 33 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 20 |
Ocet | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2454 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1227 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.