Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: Koboja
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka100
Okurky sterilované200
Cibule60
Červená řepa1000

Dochucovadla:

Sůl,pepř, olej, ocet

Energetická hodnota celkem: 2880 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 147, SAFA (g): 0, Cukry (g): 90, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 360 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 18.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařenou řepu nahrubo nastrouháme a smícháme s drobně pokrájenou cibulí, jablkem a sterilovanou okurkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři