Kategorie receptů
- Autor: evasco
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cibule | 80 |
Pastiňák | 60 |
Mrkev | 90 |
Zelí bílé hlávkové | 300 |
Vločky ovesné průměr | 70 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2870 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 718 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmahnout cibulku, přidat vločky a kořenovou zeleninu. osolit, podlít vodou, vařit. Když je zelenina skoro měkká, přidat zelí, vařit doměkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.