Kategorie receptů
- Autor: modra.myska
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 1000 |
Jablka | 1000 |
Kuře průměr | 1400 |
Máslo | 150 |
Dochucovadla:
Majoránka
Energetická hodnota celkem: 17455 kJ
Bílkoviny (g): 316,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 322,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2909 kJ
Bílkoviny (g): 52.7, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 53.7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 21.8, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Namočíme římský hrnec cca půl hodiny. Vložíme osolené, omajoránkované kuře a zasypeme brambory a jablky. Pečeme cca hodinu, pak ještě 10 min nezakryté. Na dno římského hrnce dáme máslo a nahoru taky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.