Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Buřtguláš

Zpět
  • Autor: verkag
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní600
Hera50
Cibule300
Salám gothajský400
Voda750

Dochucovadla:

sůl, pepř, červená paprika

Energetická hodnota celkem: 11250 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 209, Sacharidy (g): 138, SAFA (g): 95, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 2250 kJ

Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 41.8, Sacharidy (g): 27.6, SAFA (g): 19, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Na omastku osmahneme do růžova cibulku, přidáme salám buď Gothaj nebo točený salám zasmahneme, přidáme červenou papriku a zalijeme vodou. Přidáme brambory, osolíme, přidáme pepř a vaříme. Ke konci se zahustí vodou s moukou a nechá 20 minut povařit a je hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři