Kategorie receptů
- Autor: luckaticha
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 300 |
Celer řapíkatý | 120 |
Patizony | 300 |
Mrkev | 60 |
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 20 |
Voda | 3000 |
Energetická hodnota celkem: 1398 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 140 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.