Kategorie receptů
- Autor: babca53
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 750 |
Voda | 3000 |
Bujón suchý stav | 20 |
Hotová jíška (Knorr) | 100 |
Brambory zimní | 200 |
Klobása čabajská průměr | 100 |
Dochucovadla:
Masox, vegeta
Energetická hodnota celkem: 6064 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 505 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 10.2, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Kvašené zelí uvaříme, na pánvi opečeme klobásku, přidáme trochu papriky a přimícháme k zelí. Zahustíme jíškou a zjemníme trochou smetany. Dochutíme vegetou a masoxem,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.