Kategorie receptů
- Autor: verkag
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 100 |
Mléko polotučné průměr | 550 |
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Hera | 58 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 6898 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 211,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 431 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smíchají se 2 vajíčka s 550 ml mlíka, 250g polohrubé mouky a troškou soly. Smaží se na tuku Heře 58g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.