Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Slepice na paprice

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4605 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 14, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 461 kJ

Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Cibuli (210g) necháme na oleji 20g) zesklovatět, přidáme slakou papriku cca 2 zarovnané polévkové lžíce jště chvilku restujeme, potom přidáme 50 g hl.mouky zamícháme. Zalijeme 1,25 l horkým slepičím vývarem a provaříme. Promixujeme ponorným mixérem aby byla omáčka krémová, ještě provaříme. Přidáme 150 ml mléka a dochutíme solí. Do hotové omáčky dáme na větší kousky nakrájené maso ze slepice bez kůže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři