Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 25 |
slepice | 300 |
Rýže Parboiled syrová | 500 |
Cibule | 140 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, Podravka
Energetická hodnota celkem: 9948 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 409,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 51.1, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Rýži (500g) uvařím ze solí. Na oleji (25g) orestujeme cibuli (140g) přidáme na kousky nakrájené slepičí maso i s kůží a opečem. Pak smícháme s vařenou rýží a dochutíme podravkou solí a pepřem. 1 porce ( 3 malé naběračky = 215g hotového pokrmu)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.