Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto ze slepice

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)25
slepice300
Rýže Parboiled syrová500
Cibule140

Dochucovadla:

sůl, pepř, Podravka

Energetická hodnota celkem: 9948 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 409, SAFA (g): 8, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ

Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 51.1, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Rýži (500g) uvařím ze solí. Na oleji (25g) orestujeme cibuli (140g) přidáme na kousky nakrájené slepičí maso i s kůží a opečem. Pak smícháme s vařenou rýží a dochutíme podravkou solí a pepřem. 1 porce ( 3 malé naběračky = 215g hotového pokrmu)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři