Kategorie receptů
- Autor: hlavca
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius mražený filety | 150 |
Celer - bulva | 20 |
Mrkev | 30 |
Cibule | 20 |
Rajčata | 50 |
Petržel - nať | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Paprika žlutá | 80 |
Paprika červená | 70 |
Brambory vařené | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1483 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
rybu osolime, opeprime, pokapeme citronem, pul hodiny chladime. celer, mrkev na nudlicky, pokapeme citronem. oloupana rajcata na kosticky, na alobal dame rybu, na ne zeleninu, posypeme bylinkama, zabalime, peceme, ctvtky brambor opeceme na vymazanem pekacku v troube
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.