Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohankové rizoto s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: evasco
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, paprika sladká a pálivá, dobromysl

Energetická hodnota celkem: 6282 kJ

Bílkoviny (g): 133, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 167, SAFA (g): 12, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1571 kJ

Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 41.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na tuku osmažit cibulku, přidat dvě kuřecí prsíčka nakrájená na kostičky, okořenit, míchat, dokud nejsou kousky masa opražené ze všech stran. Přidat zeleninu, asi pět minut dusit pod poklicí. Vsypat pohanku, podlít vodou a dusit, dokud není pohanka měkká. podávat posypané sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři