Kategorie receptů
- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra drůbeží | 756 |
Cibule | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Houby čerstvé průměr | 292 |
Sůl | 4 |
Energetická hodnota celkem: 4888 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1222 kJ
Bílkoviny (g): 45.8, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na cibulku dáme opepřená játra nakrájená na proužky(4cm), restujeme, přidáme houby na malé kostičky, sůl, půl kostky masoxu a malou lžičku podravky bez glutamanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.