Kategorie receptů
- Autor: pastra
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Kapusta růžičková | 570 |
Klobása moravská | 50 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, česnek
Energetická hodnota celkem: 3083 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 771 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
světlá jíška, voda, kapusta = povařit, nakonec přidat česnek a klobásu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.