Kategorie receptů
- Autor: verisi
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
protein | 50 |
Mandle | 60 |
Sukralóza | 5 |
Fíky sušené | 10 |
Otruby průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3087 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 103 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.