Kategorie receptů
- Autor: svataj
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 10 |
Vejce celá průměr | 100 |
Voda | 2000 |
Petržel - nať | 10 |
Mrkev | 150 |
Květák | 500 |
Energetická hodnota celkem: 1483 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 185 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.