Kategorie receptů
- Autor: svataj
- Uživatelský recept
- Porce: 48.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Kakao Holandské rozpustná směs | 10 |
Jablka | 400 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Cukr průměr | 210 |
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Čokoláda na vaření průměr | 50 |
Mandle | 20 |
Energetická hodnota celkem: 18196 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 682,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 295,
Vláknina (g): 50,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 379 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.