Kategorie receptů
- Autor: svataj
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 500 |
Brambory zimní | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Máslo | 10 |
Cibule | 50 |
Petržel - nať | 10 |
Vepřové libové průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2828 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 354 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.