Kategorie receptů
- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 50 |
Tresčí játra v oleji | 15 |
Cibule | 10 |
Energetická hodnota celkem: 559 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tresčí játra vyšleháme s tvarohem dohladka, přidáme velmi najemno nakrájenou cibulku, pepř a sůl a zamícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.