Kategorie receptů
- Autor: Sudkova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 0.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 120 |
Kapusta hlávková | 150 |
Kedlubna | 120 |
Mrkev | 180 |
Petržel - kořen | 80 |
Pór | 80 |
Škvarky | 50 |
Dochucovadla:
sůl, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 2767 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2767 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vše uvařit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.