Kategorie receptů
- Autor: aguty
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 152 |
Dýně | 390 |
Mrkev | 134 |
Celer - bulva | 185 |
Oleje (všechny druhy) | 23 |
Bujón suchý stav | 13 |
Voda | 1400 |
Cukr průměr | 25 |
Ocet | 20 |
Rajský protlak | 140 |
Energetická hodnota celkem: 3523 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 141 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.