Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z fazolových lusků

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 5883 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 84, Sacharidy (g): 135, SAFA (g): 51, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 735 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Lusky nakrájíme na kousky nebo použijeme 1 sáček mražených, brambory nakrájíme na kostičky, kopr najemno, vše dáme do hrnce se solí drceným kmínek a zalijeme vodou. Když směs zavře uděláme jíšku a pak smícháme zakysanou smetanu s vodou a moukou, aby se nezdrcla. Lze podávat se ztraceným vejcem jako hlavní jídlo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři