Kategorie receptů
- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí srdíčka | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná hrubá | 40 |
Voda | 1200 |
Celer - bulva | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 2596 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Očištěná srdíčka nebo žaludky vaříme s celým pepřem, kouskem cibule a kořenové zeleniny doměkka. Přecedíme, do vývaru zavaříme kapání z vajíčka a mouky, pokrájíme vařenou zeleninu a spolu s čerstvou petrželkou vložíme do vývaru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.