Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí polévka

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 2596 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 9, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Očištěná srdíčka nebo žaludky vaříme s celým pepřem, kouskem cibule a kořenové zeleniny doměkka. Přecedíme, do vývaru zavaříme kapání z vajíčka a mouky, pokrájíme vařenou zeleninu a spolu s čerstvou petrželkou vložíme do vývaru.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři