Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí tučné průměr | 150 |
Voda | 1250 |
Cibule | 70 |
Bujón suchý stav | 10 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2393 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 479 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.