Kategorie receptů
- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tavený sýr nízkotučný do 30 % - průměr | 232 |
Máslo pomazánkové | 106 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20 % - průměr | 110 |
Vejce celá průměr | 110 |
Hořčice plnotučná | 44 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4946 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 495 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7.6, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Sýr tavený vyšleháme s máslem a solí. Propasírujeme velce na najemno nastrouháme sýr a přidáme 2L hořčice se dvěma nasekamými feferonkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.