Kategorie receptů
- Autor: petrho
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
javořické párky | 200 |
Voda | 2500 |
Cibule | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Brambory vařené | 165 |
Bujón suchý stav | 2 |
slanina | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4705 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 37 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.