Kategorie receptů
- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 180 |
Mrkev | 300 |
Celer - bulva | 250 |
Petržel - kořen | 150 |
Tarhona testoviny | 50 |
Voda | 1500 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3200 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 800 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.