Kategorie receptů
- Autor: Marion86
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 70 |
Petržel - kořen | 15 |
Celer - bulva | 15 |
Cibule šalotka | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Pšeničná krupice | 20 |
Vejce celá průměr | 100 |
Bujón suchý stav | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 282 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.